Unique Nails and Beauty - Manicure, Pedicure, Gellak, Visagie, Nailstyling & Hairstyling

Schoonheidssalon, Nagelstudio, Pedicure & Kapsalon

Pedicure

Unique Nails and Beauty - Manicure, Pedicure, Gellak, Visagie, Nailstyling & Hairstyling

Pedicure

Unique Nails & Beauty

Als u op zoek bent naar een goede pedicure voor dames en heren, kiest u dan voor Unique Nails and Beauty. Wij hebben u namelijk erg veel mogelijkheden te bieden en daar laten wij u graag kennis mee maken! U bent bij ons altijd welkom om even binnen te lopen, zodat wij u van advies op maat kunnen voorzien.

Meer over de pedicure

De pedicure behandelingen bij Unique Nails and Beauty worden uitgevoerd door Ursula. Zij stelt zich graag aan u voor: Mijn naam is Ursula Woud en sinds 2011 heb ik als (medische) pedicure veel voeten gezien. Voeten verdienen het om goed verzorgt te worden. Regelmatig uw voeten laten verzorgen, zorgt ervoor dat uw voeten in goede conditie blijven. Bovendien helpt het klachten te voorkomen. Ook heb ik gemerkt dat veel mensen een bepaalde mate van schaamte hebben over hun voeten. Absoluut onnodig, want ik help u graag! Likdoorns, eelt, schimmel(kalk)nagels, ingegroeide nagels, kloven of pijnlijke voeten? Geen zorgen ik help u graag! Voeten hebben heel wat te verduren. Gelukkig zijn de meeste voetproblemen op te lossen. Ik help u daar graag mee in een privéomgeving. Behandeling volgt op afspraak. Lid van branchevereniging.

Provoet

Gediplomeerde pedicures zijn herkenbaar aan het ProVoet logo. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. Voor meer informatie over ProVoet kunt u naar de www.provoet.nl gaan.

Prijzen pedicure behandeling

Voor een pedicure behandeling betaalt u €31,00. De behandeling bestaat uit nagels knippen en verzorgen en likdoorns / eelt verwijderen.

Cosmetische pedicure

Ook voor de cosmetische pedicure bent u aan het juiste adres bij Unique Nails and Beauty. De cosmetische voetverzorging is namelijk een heerlijk ontspannende behandeling. U neemt hierbij plaats in een ontspannende pedicurestoel met voetenbad. Laat u daarom eens heerlijk verwennen door middel van een voetmassage en een masker met de heerlijk geurende producten van O.P.I. Komt u ook eens langs bij Unique Nails and Beauty om het zelf te mogen ervaren! Het is mogelijk om de behandeling uit te breiden met onderstaande behandelingen en de teennagels af te laten lakken met een gellak.

Een cosmetische voetbehandeling is €30,50, een Gelcolor 31,50 en een Medische pedicure is €31,00.

Ontdek Onze

Prijslijst

Unique Nails and Beauty - Manicure, Pedicure, Gellak, Visagie, Nailstyling & Hairstyling

Pedicure

Unique Nails & Beauty

 • Cosmetische Voetverzroging €30,50

  30 Minuten Basis

 • French Pedicure €36,50

  45 Minuten

 • Medische Pedicure €29,00

  45 Minuten

 • Voetmassage €5,00

  10 Minuten Cosmetische voetbehandeling (niet te combineren met een medische pedicure)

 • Socks Gloves €9,95

  10 Minuten Masker, cosmetische voetverzorging (niet te combineren met een medische pedicure)

 • Scrub €2,50

  5 Minuten Cosmetische voetverzorging (niet te combineren met een medische pedicure)

Scroll to Top
Unique Styling

Unique Styling

Wij reageren zo snel mogelijk!

I will be back soon

Unique Styling
Hey 👋
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bel ons of stuur een WhatsApp
chat Contact