Unique Nails and Beauty - Manicure, Pedicure, Gellak, Visagie, Nailstyling & Hairstyling

Schoonheidssalon, Nagelstudio, Pedicure & Kapsalon

Over Ons

Unique Nails and Beauty - Manicure, Pedicure, Gellak, Visagie, Nailstyling & Hairstyling

Over Ons

Unique Nails & Beauty

Bij Unique Nails and Beauty in Rotterdam vindt u alles onder één dak. Wij staan voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht in deze gezellige salon.

Zo kunt u bij Unique Nails and Beauty terecht voor een cosmetische voetverzorging, nagelbehandelingen, massages, wimperextensions, diverse (gezichts)behandelingen en hebben we een kapsalon. Groot voordeel van alles onder één dak is dat het mogelijk is om diverse behandelingen met elkaar te combineren en er zo een heerlijk ontspannen uitje van te maken. Zelfs duobehandelingen zijn bij ons mogelijk en we werken met professionele merken. Nog een pluspunt: de auto parkeert u hier gratis vlak voor de deur.

Frisse Wind

Bij Unique wordt uitgebreid de tijd te genomen voor elke klant en willen ook echt de aandacht te geven die hij/zij verdient. En door uitsluitend te werken met producten waar wij volledig achter staan. “Zo werken wij onder andere met OPI, Medik8, Wasparfum en Marc Inbane. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken waarmee wij onze klanten professionele behandelingen kunnen geven.

Scroll naar boven
Unique Styling

Unique Styling

Wij reageren zo snel mogelijk!

I will be back soon

Unique Styling
Hey 👋
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bel ons of stuur een WhatsApp
chat Contact